+31(0)6 82007708

Imo English SOS

Lippe-Biesterfeldstraat 47
7315JL Apeldoorn

www.privelesengels.nl info@privelesengels.nl

Over mij

Mijn naam is Imola Borsos, 37 jaar en gekwalificeerd en ervaren Engels docente. Ik ben in het bezit van een diploma van Academisch graad “Petru Maior Universiteit van TG-Mures” en een Faculteit der Exacte Wetenschappen en Letteren met de titel van bachelor in het Engels.

Ik ben ook afgestudeerd aan de Educational Staff Training Department.
Als een enthousiaste en innovatieve leraar, met 7 jaar ervaring in verschillende middelbare scholen, is mijn doelstelling om op maat mijn onderwijs voor elke leerling aan te passen en om hen te helpen hun Engels taal doelen te bereiken.

Tijdens deze 7 jaar, via school en extra-school didactische activiteiten, gaf ik les en begeleide leerlingen tussen 9 – 18 jaar, maar ook volwassenen.

Ik kom uit Transsylvanië (Roemenië), maar nu woon ik samen met mijn Nederlandse vriend. Ik geef privéles. Naast privéles ben ik docente aan het Voortgezet Onderwijs. Ik spreek vloeiend Engels, Hongaars, Roemeens en Nederlands.

Ik geniet van het lezen van boeken, films kijken, reizen, maar ook buiten activiteiten zoals hardlopen, zwemmen maar vooral het uitproberen van nieuwe dingen, bijvoorbeeld het besturen van een vliegtuig.

Erkenning beroepskwalificaties: Vanwege het diploma Bachelor Engels Letterkunde en het diploma Leraar aan de Educational Staff ben ik door de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen toegelaten tot het beroep van leraar algemeen voortgezet onderwijs Engels (2e graad).